Veldedighetsløpet

Spring for livet!

Onsdag 23. August 2017
Sted: Øya, Trondheim Spektrum
Tidspunkt: 17.00
Deltakeravgift: 20kr

Quak! har i år et ønske om å bidra til et veldedig formål, og har satt av en hel dag i fadderukas program til veldedighetsløpet: «Spring for livet!».

Organdonasjon redder liv, derfor er det viktig at mennesker tar stilling til dette. Stiftelsen Organdonasjon arbeider for å øke tilgangen på organer til transplantasjoner, for å redde menneskeliv som er satt på vent.

Quak! ønsker i år å bidra til å sette et større fokus rundt nettopp dette temaet blant studenter og unge mennesker. Det er nødvendig at en selv tar stilling til spørsmålet om å være organdonor slik at pårørende skal slippe å ta en avgjørelse på dine vegne.

Stiftelsen Organdonasjon og Quak! vil sammen med samarbeidspartnere stå på stand i området ved Trondheim Spektrum på Øya. Her vil det foregå konkurranser, spilles musikk og deles ut kule premier. I tillegg er det mulighet for å kjøpe noe mat og drikke. Start-og målgang er på samme sted som det holdes stand. Løypen vil gå fra Spektrum langs kanalen, over Gamle Bybro og derfra videre tilbake langs kanalen tilbake til Quak!standen.

Det er klart at ikke alle ønsker å delta på selve løpet. Ønsker dere å være tilskuere, eller bare være sosiale med faddergruppa, er dere hjertelig velkommen til å oppholde dere på stand-området. Ta med deg en venn, foreldre eller søsken. Vi håper på stort oppmøte. Sammen har vi nå muligheten til å formidle at studentene i Norges beste studentby setter fokus på viktige saker, også under fadderuka.

Vi ønsker at dette skal være et lavterskeltilbud for deltakerne av løpet. Deltakeravgiften vil derfor være 20kr. Du kan også donere penger selv om du ikke deltar på selve løpet.

Du kan lese mer om stiftelsen organdonasjon på deres hjemmeside www.organdonasjon.no