Sponsorer

Akademika bokhandel finner du ved 9 campus i Trondheim og vi har alt du trenger til ditt studium. Spør etter våre pensumpakker og husk å last ned vår app for gode tilbud. Du kan besøke oss her: campus Gløshaugen, Dragvoll, Kalvskinnet, Rotvoll, Tunga, Elgeseter, Øya, DMMH og BI Trondheim. Velkommen!

 

Nederst i Nordre gate finner du Trondheims største nattklubb, Club Downtown,  med kapasitet på over 1000 gjester.

Her tilbyr vi 8 barer fordelt på 3 etasjer over 1200 kvm.

Pianobar

Live pianomusikk med ulike pianoentertainere fra hele verden. Her kan det både danses og synges. Målgruppe fra 20 år og oppover. Her skal det være gøy for alle, med et variert musikktilbud. Her garanterer vi allsang og topp stemning!

Partybaren

Kjært barn har mange navn. Her kan du forvente å høre igjen de største hitene fra 90 og 00-tallet Bartenderne styrer også her musikken ut i fra bestemte spillelister. Her er det dansegulv omringet av både lyd og lyseffekter. Denne avdelingen tiltrekker seg gjerne både danseløver og barfluer.

Nattklubben

Hele 2. etasje består av tre barer, egen vip-avdeling mot reservasjon, ett dansegulv og DJ. Her fokuserer vi på å skape en god atmosfære og stemning for de danselystne. Her går det i det siste av det siste som finnes sjangerne dance, house og R&B. Publikum her varierer seg fra de yngste bygjengerne (20 år) og oppover.

Pianobaren er åpen mandag til lørdag fra kl 2200

Torsdager åpner vi alle avdelinger for våre legendariske studentkvelder.

Fredag og lørdag disker vi opp med byens største fest hver eneste helg.

Hos oss kan du reservere bord eller en egen avdeling til deg og dine venner eller hele linjeforeningen.

«everything’s waiting for you»

www.downtown.no

 

Egon til nett

Egon Søndre og Egon Prinsen

Både Egon Søndre og Egon Prinsen ligger midt i smørøyet i Trondheim Sentrum, og med henholdsvis 330 og 250 sitteplasser inne er det rom for mange gjester! I tillegg har begge restaurantene flotte serveringsområder ute, som passer perfekt i sommerhalvåret.

Egon Søndre er Trondheims første og mest særegne Egon-restaurant. Restauranten er fordelt på ni forskjellige nivå, slik at restauranten oppleves på en helt ny måte alt ettersom hvor du ønsker å sitte.

Egon Prinsen kan friste med en rikelig frokost-buffet i samarbeid med Thon Hotell Prinsen – hvor man kan kjøpe frokost selv om man ikke er gjest på hotellet.

Begge restaurantene har god kapasitet til større grupper ved arrangementer eller andre samlinger. Man kan for eksempel låne møterom med prosjektor og annet AV-utstyr.

Egon byr på mange og varierte retter, med noe som garantert faller i smak hos enhver. Begge restaurantene har selvfølgelig en tilpasset allergimeny, som er veldig brukervennlig og enkel å forstå.

Sjekk ut hele menyen på www.egon.no, eller dra innom restaurantene som har følgende åpningstider:

Egon Prinsen:

Mandag – torsdag: 07.00-24.00

Fredag: 07.00 – 01.00

Lørdag: 07.30 – 01.00

Søndag: 07.30 – 24.00

Egon Søndre:

Mandag – torsdag: 10.00 – 24.00

Fredag – lørdag: 10.00 – 01.00

Søndag: 11.00 – 23.00

 

Sirkus_logo til nett

Sirkus Shopping- kjøpesenteret for deg som student!

I Norges beste studentby finner du Sirkus Shopping! Senteret gir deg en flott og delikat shoppingopplevelse med masse trendy og kule butikker som: Tiger of Sweden, Urban, Change,

Designers Market, Bello, Volt, Kleins, Park, Carlings, Bianco, Bik Bok, Krogh Optikk, H2, Home&Cottage, Fotballbutikk og Teknikmagasinet.

Rett utenfor finner du bussforbindelse med passeringer hvert 3. minutt. Fra Møllenberg er det 15 minutter å gå. Stor sykkelparkering og P-hus med 845 parkeringsplasser.

Senteret har en stor foodcourt med deilig sushibar med vinservering. Kanskje faller du for Cielos hjemmelage is, eller amerikanske Noora Diner? På senteret finner alt innen mote & trender, hjem & interiør og helse & velvære. Hos Toppen Tannhelsesenter i 4. etasje får du som student 10% på all behandling. Velkommen til store opplevelser 9-21 (20) sirkusshopping.no

 

Sit til nett

I Trondheim er det Sit som har ansvar for studentvelferden!

Sit skal bidra til at dere, studentene, trives og at flere ønsker å komme til byen for å studere. Hos oss skal alle føre seg betydningsfulle, inkluderte og trygge.

Velferdstilbudene våre er utviklet for studenter. Det er blant annet vi som har kantinene rundt omkring på Trondheims mange campus, studentboliger over hele byen og 5 treningssenter! Treningssentrene våre tilbyr varierte gruppetimer, treningsstudio med store frivektarealer, gratis treningsveiledning og PT-timer til studentvennlige priser. Vi har også squash-haller og klatrevegg!

Det å være student er også mye mer enn å studere. Hos oss får du derfor mestringskurs, legesenter og helsesøster på campus og psykologtjenester, for å hjelpe deg å mestre alle aspektene ved studielivet. Gratis helsestasjon for seksuell helse har vi også. Her kan du sjekke deg for klamydia og få prevensjonsveiledning.

Er du studentforelder har vi også barnehager tilrettelagt for studenter. Vi har blant annet eksamensgaranti! Så skulle barnet ditt bli syk i eksamenstiden finner vi sammen en løsning for barnepass, slik at du får tatt eksamen. Eksamensgarantien gjelder for alle studentforeldre i Trondheim, uavhengig om barnet ditt går på en Sit barnehage.

I Sit er det også studentene som bestemmer; styrelederen vår er student, og studentene har alltid stemmeflertall i konsernstyret.

Overskuddet til Sit går alltid tilbake til studentene, og hvert år gir Sit over 1 million i støtte til studentorganisasjoner- og foreninger.

Sit er stolt studentsupporter, og er opptatt av å utvikle attraktive velferdstilbud med varer og tjenester som studentene har behov for.