Om Quak!

Fadderuka Quak! er mottaksorgan for nye studenter ved Quak! sine medlemsorganisasjoner. Dette innebærer nye studenter som starter sine studier ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU – Gjelder per dags dato kun Fakultet for Teknologi (FT) og Fakultet for Helse- og Sosialvitenskap (FHS)), Dronning Mauds Minne Høgskole (DMMH) og Høyskolen Kristiania (HK) hvert år.

Quak! sine frivillige medlemmer arrangerer fadderuka for å ønske alle de nye studentene velkommen, og for å gi dem verdens beste førsteinntrykk av studiebyen Trondheim. Fadderuka er en ordning hvor alle nye studenter automatisk får tilbudet om å være en del av en faddergruppe, med hyggelige og engasjerte faddere fra linjen de skal begynne på. Faddergruppene bruker de elleve første dagene av skoleåret til å delta på en rekke forskjellige aktiviteter og arrangementer, alt i regi av Quak!

Med Andefar i spissen, tar vi i Quak! på oss ansvaret for alle andungene som nylig har forlatt redet sitt og som for første gang svømmer rundt i den store andedammen. Slagordet vårt – får endene til å møtes – passer derfor bra!

Velkommen til Trondheim, studiene og Quak!

 

 

Om Quak, Andefar