Velkommen til Fadderuka Quak!

Som ny student er det kanskje mye du lurer på angående den kommende tiden. Heldigvis har du fantastiske faddere som skal hjelpe deg på vei de første ukene av oppstartstiden. Men før du får tildelt faddere er det kanskje noen praktiske ting du lurer på. Dette får du svar på her. Skulle det være ytterligere spørsmål kan du alltids kontakte oss på vår Facebook side «Fadderuka Quak».

Hva går fadderuka ut på?
Fadderuka er en mottaksordning for nye studenter, slik at de lettere kommer i kontakt med klassekamerater og bli bedre kjent med byen de skal studere i. Fadderuka Quak! er et felles mottaksorgan for flere forskjellige campuser under NTNU og ved DMMH.

Hvem er Fadderuka Quak! for?
Fadderuka Quak! arrangeres for alle nye studenter ved DMMH, Tunga, Øya og enkelte fakultet ved Kalvskinnet. Ved Kalvskinnet er det fakultetene ved studieretningene: Ingeniør olje- og gassteknologi, Bioingeniør, Ingeniør Kjemi, Ingeniør Materialteknologi, Mat-teknologi, Årsstudium i bioteknologi og kjemiingeniørfag, Byggingeniør, Ingeniør Fornybar energi,  Logistikkingeniør,  Maskiningeniør og Forkurs.

Hvordan fungerer fadderuka?
Kort fortalt blir du tildelt en faddergruppe med noen av de du skal gå i klasse med. Sammen finner dere på sosiale ting sammen gjennom de to første ukene av studiestart. Gjennom Quak! får dere tilbudet om å delta på mange forskjellige arrangementer som vi tilrettelegger for dere.

Må jeg melde meg på for å få tildelt faddergruppe?
Nei du trenger ikke å melde deg på noe sted. Som ny student blir du automatisk tilbudt en faddergruppe med noen av de du skal gå i klasse med. Det eneste du trenger å gjøre er å møte opp på Immatrikuleringa.

Koster det noe å delta?
Det eneste du trenger er et Quak!Bånd som gir deg inngang på alle våre arrangementer og gratis inngang på Downtown gjennom hele fadderuka. Dette koster 299kr og fås kjøpt på immatrikuleringen. Det er også mulighet for å få kjøpt det hver dag ellers gjennom hele fadderuka.
OBS! Billetter til Gatefæst selges separat, da dette er et arrangement i regi utenfor Quak!. Dette fåes kjøpt på immatrikuleringen og under rebusløpet.

Hvor og når møter jeg opp for å bli tildelt faddergruppe?
Skal du starte på NTNU møter du opp på Immatrikuleringen på gressplenen bak Hovedbygningen på Gløshaugen, klokken 09.30. Derfra blir dere guidet til fadderne deres etter immatrikuleringsseremonien.
Skal du starte på DMMH møter du opp i glassgården på skolens område 10.00, her vil faddergruppene bli delt opp etter immatrikuleringsseremonien.

Jeg kommer til Trondheim etter immedagen, hvordan kan jeg få kontakt med faddergruppa mi?
Null stress! Kontakt oss på Facebook ved Fadderuka Quak! og fortell oss hvilket campus og linje du skal begynne på, så viderefører vi deg i kontakt med riktig Fadderansvarlig. Gjennom hen møter du faddergruppa di.

Hva slags arrangement tilbyr fadderuka?
Quak! tilbyr en hel rekke spennende arrangementer og aktiviteter. Alt fra aktivitetsdager til fester, konserter og stand-up show. Alt er inkludert i Quak!Båndet.

Hva er fordelen med å være med på fadderuka?
Mange kan skrive under på at de har funnet noen av sine nærmeste venner gjennom fadderuka. Med faddergruppa di kommer du til å skape mange minner du sent kommer til å glemme. Du blir i tillegg kjent med hva studiebyen din har å by på gjennom flere av våre aktivitetsdager.

Hvor lenge varer fadderuka?
Her i Trondheim varer fadderuka over to uker, fra 14. august til 25.august.