Program 2018

Immefest – Tirsdag 14.august
For å sparke i gang fadderuka på skikkelig vis, steller vi i stand en heidundrende immatrikuleringskonsert på Nissekollen! Her blir det helt vill stemning og god musikk. Vi gønner på med DJ før en konsert med selveste flørtepusen Morgan Sulele. Morgan tar med seg Oral Bee og Mr. Pimp-Lotion.
Ta med deg faddergruppa di for tidenes kickstart på fadderuka og en fantastisk studietid!
Festen fortsetter på Downtown og The Mint.

Rebusløp – Onsdag 15.august
Hva er vel bedre enn et rebusløp gjennom Trondheims gater for å bli kjent med byen? Med kart og poengkart blir det vandring fra post til post med faddergruppa di. Rebusløpet byr på muligheter for teambuilding og hjernetrim, og det avsluttes i fellesskap på Ravnkloa hvor vinnerne kåres.
OBS! Alkoholfritt arrangement.

Gatefæst – Torsdag 16.august
Endelig er Gatefæst tilbake etter et år med pause!  Med et helt nytt og spennende konsept på lur, inviterer Gatefæst til en dag hvor temaet er en fargerik blanding av carneval/mardi gras/freak-show. Dette er en dag vi anbefaler å få med seg på det varmeste!
OBS! Her må egen billett kjøpes da Quak!Bånd ikke gir inngang.

Linjeforening/Avdelingsvis dag – Fredag 17.august
Eget opplegg fra avdelingene vil komme senere. Oppdateres fortløpende.

Toga – Lørdag 18.august
Finn frem laken, sikkerhetsnåler, gullpynt og sandaler, for første temafest i årets fadderuke er togaparty! Det blir en kveld i omgivelser ekte romere verdig, med underholdning som vil sørge for god stemning på dansegulvet.
PS: KID Byhaven og Sarah Panter på Mercur senteret har plenti med laken på lager under fadderuken!

Studentlekene – Søndag 19.august
Finn frem konkurranseinstinktet, luftige klær og godt humør. Festningslekene er en lang tradisjon med aktiviteter på som i år er blitt flyttet til gressbanen på DMMH. her har du har muligheten til å delta i mange ulike uteaktiviteter. Det blir også gratis grillmat for alle med Quak!Bånd. Vi håper selvfølgelig på sol og fint vær!
PS: Ta med drikkeflaske!

Linjeforening/Avdelingsvis dag – Mandag 20.august
Eget opplegg fra avdelingene vil komme senere. Oppdateres fortløpende.

Dagen med det rare i – Tirsdag 21.august
Gjennom Dagen med det rare i får du virkelig oppleve hva Trondheim har å by på. Her kan du melde deg på alt fra pole-dance til paintball, bartenderkurs, dansekurs, og mye mer. Det beste er at alle aktivitetene er helt gratis, for deg med Quak!bånd. Påmelding vil komme under fadderuken.

Shop til’u drop – Onsdag 22.august
Dette er den store Quak!bånd-dagen på Mercursenteret og Byhaven Kjøpesenter. Her har du muligheten til å spare dyrebare penger, da Quak!båndet gir deg mange rabatter. Det er kun denne dagen rabattene gjelder, så vi anbefaler derfor å ta deg nytte av dem om det skulle være noe du trenger eller ønsker deg.

Charterfeber – Torsdag 23.august
Det er duket for tropiske vibber når vi smeller opp charterfest på Downtown. Finn frem hawaiiskjorta, de raske solbrillene og buckethatten. Her blir det liv!

Stand up – Fredag 24.august
Den elleville duoen fra VGTV, Morten Hegseth og Vegard Harm er årets artister under Stand-up kvelden. Vi gleder oss til humor rett fra levra og kjendisfjas, dette blir bare helt fantastisk!

Trønderfæst – 25.august
En siste fest for å runde av denne fantastiske og minnerike starten på en spennende studietid. Hva er vel bedre enn å avslutte med en sinnsyk trønderfæst? Få på deg flanellskjorta, skinnvest, bart og mokkasiner, eller dra frem skjorta med stoltheten på brystet(RBK så klart).

Studentkampen – 26. august
I tradisjonens tro møtes vi på byens stolthet, Lerkendal Stadium, for et heidundranes oppgjør mellom RBK og Strømsgodset. Billetter får dere kjøpt til egen studentpris på RBK sin nettside.