En fantastisk slutt på fadderuka

Siste kveld var det duket for fest på Scandic Lerkendal, og med selveste Erik og Kriss på scenen. De sørget for å avslutte fadderuka på skikkelig vis.

Det var feststemte studenter som møtte opp på Scandic Lerkendal i går, for å delta på et siste sprell før Quak! og fadderuka takker for seg for denne gang. Vi fikk storfint besøk av bærumsgutta Erik og Kriss, som lagde et heidundrende show. Pyro og konfetti, nye og gamle hits. For en kveld!

Ute i lounge-område var det mulig å sette seg ned, slappe litt av og ta seg en matbit. Hotellet serverte pølser, det var mulig å kjøpe seg noe drikke, og vannstasjoner var plassert rundt i lokalet.

Folk stod allerede klar ved inngangen en halvtime før det startet, klare for å sette igang festen. Henrik Myhre og Saima Mian startet showet, og varmet opp scene og publikum før gutta gikk på. Allerede fra første tone ble spilt, var det god stemning blant publikum.

Og når gutta kom på scenen, var det jubel fra folkemengden. Dette var en kveld mange hadde gledet seg til. Publikum koste seg, og sang med på alle låtene. Gutta har holdt på siden 2002, så for mange var dette en nostalgisk kveld, da flere av deres tidligere hits kom på. «Så kanskje vi kan dra tilbake» ble det sunget av full hals, med hundrevis av armer i været. En perfekt avslutning på fadderuka.