Tropisk kveld på Downtown

I går var enda en mulighet til å kle seg ut da det var tid for Charterfeber! Det var flere faddergrupper som arrangerte vors, før alle samlet seg på Downtown senere på kvelden.

Hawaiiskjorter, sminket solbrilleskille, baderinger og hulaskjørt. I går var det Charterfeber, og muligheten til å kle seg ut. Her var det bare å finne frem ”I heart Gran Canaria” t-skjorta, bøttehatten og de kuleste solbrillene du eier.

Vi hadde en kostymekonkurranse gående. Her var det mange gode innslag, men til syvende og sist var det Torhild Østerlie som stakk av med seieren. Juryens begrunnelsen: Hun vant fordi hun hadde kule rekvisitter som morgenkåpe, solkrem på nesen og «Jeg reiser alene»-skilt. På andre plass kom Helene Mjøs, og tredje ble Hannah Mathilde Holsen Jahre.

Flere av linjeforeningene arrangerte vors, før de dro til Downtown. På Høyskolen Kristiania var det også fest. God stemning har vært gjennomgående hele fadderuka, og gårsdagen var intet unntak. Det var allsang i pianobaren, og full fest på dansegulvet.