Løp for organdonasjon

Gårsdagen var en dag vi i Quak!Styret har gledet oss lenge til. For første gang arrangerte fadderuka Quak! Veldedighetsløp!

På Øya hadde sporty studenter møtt opp for å løpe (eller gå) den omtrent 2 km lange løypa i støtte for organdonasjon. Oppmøte var over all forventning. Det var til og med et par damer som hadde kommet helt fra Steinkjer bare for å delta på løpet. For å delta måtte man vipse 20 kroner, men det var selvfølgelig lov til å gi mer. Ikke alle valgte å gå løypa, men ga likevel penger. Totalt ble det samlet inn 17 433 kroner, som går til Stiftelsen Organdonasjon.

Bror og Kompis stod for maten, hvor det var mulig å kjøpe seg en burger både før og etter løpet. Det ble arrangert småleker, som beerpong, eggkasting og potetløp. DnB hadde konkurranser der det var mulig å vinne kule premier. Og selvfølgelig var Stiftelsen Organdonasjon på plass med stand.

Mange møtte opp i treningsklær, og løp løypa, mens andre tok det som en sosial gåtur. Det var god steming blant folk, og flere valgte å stelle seg langst løypa for å være heiagjeng. Etter løpet var det flere som valgte å bli igjen for å spille kort, prøve seg på smålekene eller spise en deilig burger.