Spring for livet

I dag samles vi for å vise at vi bryr oss. Vi bryr oss om å hjelpe andre som uheldigvis har satt livet på vent. Bli med og «Spring for livet». Sammen har vi nå muligheten for å formidle at studentene i Norges beste studentby også setter fokus på viktige saker under fadderuka.

Klikk her for å komme til facebookeventet
Deltatakeravgift: Minimum 20kr
Lengde på løype: 2km
Start: 17.00
Sted: Trondheim Spektrum
Dagens hashtag: #løpforlivet

Quak! ønsker i år å bidra til å sette et større fokus rundt organdonasjon blant studenter og unge mennesker. Det er nødvendig at en selv tar stilling til spørsmålet om å være donor slik at pårørende skal slippe å ta en avgjørelse på dine vegne.

Du kan lese mer om stiftelsen organdonasjon på deres hjemmeside.

Vi ønsker at dette skal være et lavterskeltilbud for deltakerne av løpet. Deltakeravgiften vil derfor være minimum 20kr. Du kan også donere penger selv om du ikke deltar på selve løpet.

Det er klart at ikke alle ønsker å delta på selve løpet. Ønsker dere å være tilskuere, eller bare være sosiale med faddergruppa eller ta med familien på noe hyggelig, er dere hjertelig velkommen til å oppholde dere på stand-området.

Det blir forskjellige konkurranser med premier på start- og sluttpunktet, salg av mat fra samarbeidspartnere og diverse stands. Vinnere av konkurransene blir annonsert ved slutten av løpet (19.19.30).

Konkurransene er som følger:

  • Egge-kaste-konkurranse (4stk pr lag): Premie til beste lag
  • Waterbong (spilles 1 mot 1): Premie til de 20 første vinnerne
  • Beste gruppebilde på Instagram: Gruppepremie. (I tillegg til vår daglige Instagramkonkurranse)

Start-og målgang er på samme sted som det holdes stand. Løypen vil gå fra Spektrum langs kanalen, over Gamle Bybro og derfra videre tilbake langs kanalen tilbake til Quak!standen.
Løypa ser du på kartet under.