Linjeforeningens dag

I går var det linjeforeningene som hadde ansvar for aktivitetene. Bad taste party, toga, grilling og hagefest var bare noe av det som ble arrangert i går.

I går hadde fadderbarna mulighet til å bli bedre kjent med linjeforeningen sin, da det var linjeforeningens dag. Flere av linjeforeningene arrangerte grilling og aktiviteter i parken. Logitas hadde hagefest, med leker og Scavanger hunt. På Høyskolen Kristiania arrangerte Studentunionen skolefest.

Vernepleiens linjeforening, Vivientibus, arrangerte Throwback Party på The Mint. Her var også Barnevern med. Folk kunne velge epoke selv, og det var mange kule kostymer. Ergoterapi hadde trønderfest, hvor det var høy allsangfaktor.

Tim & Schænko hadde leilighet til leilighet. 5 forskjellige vors, med 5 forskjellige temaer. Rask fest, russetid, rave, tropisk og byggmester Bob. En god variasjon med andre ord! MiT hadde innmeldingsløp for alle nye studenter. Her var det ulike poster som studentene måtte samarbeide som lag for å løse best mulig. Her var det også god stemning, og alle var ivrige på å bli det beste laget.

Mange hadde skole tidlig dagen etter, men det stoppet ikke folk fra å delta på festlighetene. Kvelden ble avsluttet på Sukkerhuset, Workwork, The Mint og DownTown.