Festaften på Frimurerlogen

Frimurerlogen hadde pyntet bygget i Moulin Rouge-stil, og folk koste seg. Det tok ikke lang tid før det var full fest på dansegulvet, folk minglet og det var god stemning fra start til slutt.

Gårsdagen var en burlesque-inspirert kveld, hvor fadderbarn og faddere hadde mulighet til å pynte seg skikkelig. Og om de hadde! Lekre kjoler, paljetter, boa, hatt, dress og slips. Dette var kvelden kreativiteten og fantasien ble satt på prøve.

Dette var også en kveld mange hadde sett frem til. Noen var så ivrige at det ble kø utenfor allerede 20 minutter før vi åpnet. Oppe i storsalen var det DJ og livemusikk. Nede ved inngangen hadde logen disket opp med varmmat som pølser og bakt potet. Karlsen foto var også tilstedet for å forevige kvelden. Bildene legger han ut på facebooksiden sin.

Vi hadde også en fotostand, som var veldig populær. Mange kunne knapt få av seg ytterjakka før de tok plass foran fotoveggen vår. Det var også flere som kom innom standen flere ganger i løpet av kvelden. Alle bildene vil bli lagt ut på facebooksiden vår senere.