Årets gensere

Styret har tredd inn i deler av uniformen for fadderuka 2017 og sørger for at gult faktisk er kult!

Allerede nå kan du se styremedlemmene i Quak! 2017 sprade rundt i gule og sorte gensere. Tidligere har genserne vært i nøytrale farger som grå, sort og marineblå. Men i år satser styret på å vise seg mere frem, derfor har vi gått til anskaffelse av knæsj gule hettejakker. Det er kommunikasjonsansvarlig Jon-Erik som har ansvaret for anskaffelsen av promoteringsutstyr, da også gensere. Grunnen til at han tok med gult som et alternativ, er for å skille seg ut i folkemengdene under fadderuka – og fordi gult rett og slett er kult.

– For meg forbindes Quak! med fargen gul, derfor tenkte jeg at gule gensere hadde blitt kult, og det ble det jammen meg også, forteller han.

Samtlige i styret er storfornøyd med genserne og har tatt dem godt i bruk allerede. Men selv om gult er kult i Quak!, ønsket Jon-Erik at folk ville bruke genserne både før og etter fadderuka. Svart ble da et naturlig alternativ ettersom den sammen med gul logo fremdeles vil skille seg ut i mengden.

– Det er ikke slik at alle ønsker å gå med gule gensere til vanlig, derfor trengte vi et alternativ. Sort med gul logo er nøytral nok til at de fleste vil bruke den til hverdags, avslutter han.