Infomøte med årets faddere

Torsdag 4.mai møtte faddere og Quak!Styret i storsalen på Frimurerlosjen for et infomøte. Mye har falt på plass de siste månedene. Nå var det på tide å informere fadderne om deres roller i den kommende fadderuka.

Å være fadder er kjempegøy, men det følger med et ansvar. Dette var et av punktene under infomøte på torsdag. Målet med møtet var å informere alle om den kommende fadderuka, hvordan årets fadderuke blir og hva som er viktig å tenke på når man er fadder. Jobben deres er å passe på fadderbarna, og sørge for at de har det bra. En veldig viktig sak for Quak! er at det ikke skal være noe drikkepress. Om du drikker vann eller alkohol, har ingenting å si – alle skal bli inkludert. Quak! har også en ruspolicy som alle skal vite om.

Under fadderuka gir Quak!båndet mange goder, og dette får alle fadderne gratis. Med Quak!båndet får du delta på de diverse arrangementene som arrangeres og du får rabatter rundt om i byen. Det følger også med flere goder når man er fadder. Frivillig verv ser bra ut på CV’en, du får være med på et av landets største fadderuker og det er sosialt. Mange får venner gjennom fadderuka, både på sin egen linje, men også på tvers av linjer og skoler.

De forskjellige undergruppene fikk også muligheten til å dele litt informasjon om hva de har jobbet med. Næringslivsgruppa, med næringslivsansvarlig Maiken i spissen, har jobbet med å få sponsorer på plass. Sponsorene er kjempe viktige for oss i Quak!, og fadderuka hadde ikke blitt det samme uten dem.

Redaktør Jannicke fortalte om redaksjonen, og jobben som skal gjøres fremover. Nye planer rundt Quak!Snakk og hvordan det skal leveres til kommende studenter. I år har redaksjonen jobbet med å være mer synlig. De har laget påskekrim, skrevet innlegg på nettsida og har planer om å være aktiv videre under fadderuka.

Da programmet skulle presenteres, var det nok mange som begynte å lure. Ut på scenen kommer nestleder Tommy med langt, krøllete hår og begynner å snakke svensk. En liten spøk fra styrets side, da programleder Amanda ikke kunne være tilstede. Årets program består av både nye og gamle innslag.

Neste gang vi ser fadderne er etter sommerferien, under Kick-Off søndag 13. august. Dette blir siste innspurt før fadderuka starter.