Jakten på Andefar

Ingen påske er det samme uten en påskekrim. På Instagram har det blitt sluppet fem episoder hvor vi  følger privatetterforsker Frank Pedersen på jakten etter den forsvunnede maskotten.

Quak!s eget filmcrew, bestående av Eirik Rørvoll og Mikkel Haugsrud Hauge, brukte dagene før påskeferien til produksjon av vår helt egne påskekrim, med god hjelp av klassekamerat Eivind Wesenberg som lydmann. Gutta i filmcrewet studerer til vanlig film og TV-produksjon på Høyskolen Kristiania. Gutta har imponert samtlige i styret, og vi ser frem til det neste produktet fra filmcrewet vårt.

– Det var en veldig hektisk, men samtidig en svært spennende produksjon. Hektisk fordi det var mye som skulle gjøres ferdig rett før påske. Men det var uten tvil mest spennende og morsomt, fordi vi ble bedre kjent med flere ansikt i styret som vi bare hadde hilst på en gang tidligere, forteller Eirik og Mikkel.

– Vi vil takke hver enkelt for den gode innsatsen og timene de la ned for at denne produksjonen skulle bli ferdig. Samtidig vil vi gi en takk til Eivind Wesenberg for at han styrket crewet vårt rett før innspillingen og hjalp også med postproduksjonen.

Idéen til å lage vår egen påskekrim ble pitchet av vår egen nestleder, og gutta i filmcrewet tok utfordringen på strak arm. Det har for det meste vært medlemmer av styret som har stilt opp som skuespillere. Fadderansvarlig ved Kalvskinnet, Håvard Selseth, hadde hovedrollen som privatetterforsker Frank Pedersen.

– Det har vært veldig gøy å være med som skuespiller for et crew som kan det å produsere film. Selve innspillingen har vært både lærerik og morsom. Det føles ikke ut som at jeg har brukt 15 timer på å spille Frank, kun på grunn av at det var så artig, forteller han.

Om du ikke har fått med deg påskekrimmen, kan du se alle episodene på vår Instagram: https://www.instagram.com/andefarquak/