Programmet for fadderuka 2017

Nyskapende er stikkordet når årets program skal presenteres. Programansvarlig Amanda Blom og resten av programgruppa har tatt flere sjanser med programmet for fadderuka 2017.

Det har vært noen travle måneder for programgruppa. De har jobbet intenst med å lage tidenes kuleste fadderuke. De har tatt sjanser, og håper det vil lønne seg.
– Det vi har tenkt er at det skal være nyskapende. Vi har satset høyt, noe som kan være skummelt, for man vet ikke hvordan det går. Vi vil skille oss fra fjoråret sånn at det ikke blir det samme hele tiden, forteller leder Amanda.

Gruppa har hatt mange ønsker. Sammen har de diskutert seg frem til den beste løsningen, og har sammen med kjernestyret i Quak! nå kommet frem til et program de håper nye fadderbarn vil like.
– Det blir to nye temaer i år. Charterfeber og Moulin Rouge. Og så har vi veldedighetsløpet, forteller Amanda.

På grunn av nedleggelse av Gatefæst, gir dette rom for nye muligheter.
– Det positive med at Gatefæsten forsvinner, er at vi kan gjøre noe nytt. Ellers har vi endret litt på dagene. Rebusløpet kommer rett etter immefesten for eksempel. Det er for at de skal bli bedre kjent med byen fortere.

Den siste dagen skjer det noe som du ikke vil gå glipp av. I år ligger Quak! og ruger på en hemmelighet, vi har nemlig en stor overraskelse på lur. Denne dagen heter så langt ”To Be Continued”. Her er det bare å glede seg! Noen faste innslag blir det selvfølgelig. I tradisjonens tro er både rebusløp, Dagen med det rare i og Quak!Bånd dagen. Avdelingsvise dager blir også, men i år blir det også en dag spesielt rettet mot linjeforeningene inkludert. På denne måten skal du som fadderbarn bli bedre kjent med de som studerer det sammen med deg og linjeforeningen du hører til.

– Vi har forsøkt å sette opp dagene slik at det blir en bra balanse, med tanke på fest og hviledager. Vi har prøvd å få spredd det ut litt, og jeg tror vi får et variert og spennende program, avslutter programansvarlig.