Bli kjent på tur til gards

Det var ablegøyer og god stemning på Mokk Gård, da flere av Quak!s frivillige var på den tradisjonelle bli-kjent-turen.

Det var en regnfull fredag i Trondheim. Mange av årets frivillige i Quak! samlet seg i en stemningsfull buss med sommerfugler i magen. Avgårde dro dem mot Mokk Gård, klare for et nytt kapittel i Quak! 2017. Lite visste de ivrige at helgens hyttetur skulle vise seg å være en opplevelse de sent skulle glemme.

Hvert år arrangerer sosialansvarlig en bli-kjent-tur for styret i forkant av fadderuka. Dette gir medlemmene mulighet til å bli bedre kjent og bygge opp det sosiale. Som vår sosialansvarlig har fortalt om tidligere, er tillit, trygghet og trivsel sluttresultatet av alt det sosiale vi gjør. Det er viktige byggesteiner når vi skal samarbeide om en så stor begivenhet for nye studenter. Det å være frivillig i Quak! byr på mye mer enn bare arbeidserfaring.

Gjengen ble delt opp i tilfeldige lag, for å kjempe om seieren i turens konkurranse. Allerede fredag kveld var konkurranseinstinktet i fyr og flamme under en heftig quiz. Lørdag formiddag var det tid for lagene å ta konkurransen ut i det fri. 6-kamp stod på programmet, og selskapet kunne glede seg over sol og skyfri himmel på den idylliske gården.

Gjennom hele helgen var det en aldeles herlig stemning blant turgjengen. Gjennom en helg med latter, ablegøyer, dans og lek, ble hver og en rikere på nye venner og minner.