Bli kjent med årets programansvarlig

Å sette sammen fadderuka dag for dag tar tid og kan være krevende, men årets programansvarlig er ambisiøs og tar utfordringen på strak arm. Amanda Blom vet hva hun vil oppnå og jobber hardt for å lage det ypperste programmet for den kommende fadderuka.

Etter mange herlige opplevelser og gode erfaringer som hovedfadder bestemte Amanda seg for å søke videre. Som en rastløs person som behøver å ha mye å gjøre, så hun for seg vervet som programansvarlig. Det å ha ansvaret for programmet fører med seg et stort ansvar, hvor du har mange baller i luften samtidig og mye å holde styr på. Dette skremte derimot ikke den svenske jenta.

– Jeg er veldig sta, noe som gjør at jeg ikke er den som gir opp med det første. Jeg har aldri gjort noe lignende før, men jeg liker utfordringer og ble derfor interessert i å prøve, forteller hun.

Sosionomstudenten er kjent i styret for å være en sta person. Hun vet hva hun vil ha og hvordan hun vil ha det, noe som hun også selv mener gjør hun til en ambisiøs person. Å ha ambisjoner når du skal forme et spennende og allsidig program er absolutt en god egenskap.

– Jeg har som mål å bidra med et nyskapende og variert program, kommenterer hun.

Som programansvarlig har Amanda som oppgave å lage programmet for fadderuka. Dette vil si å detaljert planlegge hva som skal skje hver dag. Sammen med seg har hun en undergruppe som er med på å utvikle hver dag av programmet.

– Det som kan være vanskelig med å bygge opp programmet er at det er mye å holde styr på. For at det skal gå an å gjennomføre de forskjellige dagene er det mange elementer som skal stemme overens.

22-åringen har et ønske om å påvirke fadderbarna på en litt annerledes måte enn tidligere, gi dem noe ekstra og nytt som ikke har vært tidligere. Hun har som mål å skape et innovativt og variert program, med et allsidig tilbud. Ettersom Gatefæst nå dessverre forsvant fra programmet, etter nedleggelse, er det samtidig rom for nye muligheter og disse mulighetene tar Amanda seg til nytte av.

– Jeg vil bryte ut fra det som har vært før og prøve nye ting, for at programmet skal kunne skille seg litt ut fra tidligere, avslutter hun.

Kjernestyret jobber tett sammen og har blitt godt kjent de siste månedene. Dette er hva kjernestyret har å si om Amanda:

– Amanda er en kjempe snill jente som er bestemt og vet hva hun vil, dette gjør at hun passer kjempebra som programansvarlig da hun tar hensyn til andres meninger. Men er fortsatt klar på hva hun som lederen av programgruppen vil.
– Amanda er ei fantastisk jovial jente som byr på seg selv. Som leder av programgruppa er det viktig at hun er systematisk og motiverende, og hun løser dette på ypperlig vis.
– Amanda passer svært godt til vervet som programansvarlig. Hun er strukturert, flink til å lytte og ta hensyn til andre. Hun tar de nødvendige grepene for at det skal bli en helt rå fadderuke, og inkluderer oss alle i prosessen. Amanda gjør rett og slett en utrolig jobb!
– Amanda har et verv med utrolig mange forskjellige oppgaver, og det er mye å holde kontroll på. Hun er utrolig flink til akkurat dette. Hun er god til å planlegge, strukturere og får ting gjort så fort som mulig. I tillegg er hun en god og fin jente som det er gøy å være sammen med. Hun er tøff, tør å si hva hun mener og jobber hardt for å få det som hun vil.
– Amanda er ei veldig søt jente som sprer positiv energi rundt seg. Hun er veldig engasjert i det hun gjør og er flink til å si i fra om hva hun mener!
– Amanda har bein i nesen og er ikke redd for å si det hun mener, men hun er god mot alle og en diskusjon på et møte er glemt så snart møtet er over.