Bli kjent med årets økonomiansvarlig

Kamal Kaur er en optimist som sprer mye glede rundt seg. Samtidig er hun en kontrollfreak som liker at alt er planlagt og tilrettelagt. Vervet som økonomiansvarlig kler jenta ypperlig.

Oslojenta bestemte seg for å søke på vervet som økonomiansvarlig etter et år som hovedfadder i Quak!. Etter å ha vært med på to fadderuker, satt hun igjen med et såpass godt inntrykk at hun rett og slett ikke kunne la sjansen om et verv i kjernestyret slippe unna.

– Denne gangen hadde jeg lyst på et verv med enda større ansvar. Jeg angrer absolutt ikke på dette valget, kommenterer hun.

Det å skulle holde styr på økonomien for velkomsten til mange nye fadderbarn kan være skremmende, men Kamal var ute etter et verv som både var utfordrende og givende. Det ble et verv hun ikke har vært borte i tidligere, som vekket størst interesse.

– Jeg er glad i å påta meg roller hvor jeg har mye ansvar, og det synes jeg dette vervet oppfyller, kommenterer hun.

Oppgaven som økonomiansvarlig går ut på å ha kontroll og oversikt over økonomien i Quak!. Dette inkluderer blant annet budsjettering og bokføring. Alt er nøye planlagt for hvor mye hver enkelt utgift har å gå på. Som ansvarlig for økonomien må Kamal se til at budsjettet i størst mulig grad blir holdt.

– Vervet økonomiansvarlig er et av de viktigste vervene i Quak!. Økonomien utgjør en stor del av driften og er av vesentlig betydning for alt som er ønskelig å kunne gjennomføre, forteller hun.

Utenom forventningene om at årets fadderuke blir fantastisk, håper 21-åringen at vervet vil gi henne en større utfordring og lærdom.

– Jeg tror jeg vil lære såpass mye i løpet av dette året at jeg kan bruke denne kunnskapen senere i livet. Økonomi er tross alt et område vi har med å gjøre i alle yrker, og også i dagliglivet, avslutter hun.

Kjernestyret jobber tett sammen og har blitt godt kjent de siste månedene. Dette er hva kjernestyret har å si om Kamal:

– Kamal er et svært behagelig vesen som har stålkontroll på sakene sine. Det er veldig betryggende å ha hun som økonomiansvarlig!
– Kamal er ei søt og sjarmerende jente. Hun er nok ikke den som lager mest lyd i gruppa, men hun er god og behagelig å ha rundt seg. Hun konsentrerer seg godt om arbeidet sitt, er engasjert og dyktig.
– Kamal er en engasjert og søt jente som alltid er blid og sosial. Hun er en av de snilleste jentene jeg har møtt, det finnes ikke noe vondt i henne. Jeg synes hun tilfører mye til gruppa, og er en av dem som er flink til å dele meningene sine, men samtidig ta hensyn til de andres meninger.
– Kamal er en veldig snill og god person. Hun er svært dedikert i det hun gjør for Quak!, og man kan alltid forvente at hun gjør en god jobb.
– Kamal er ei som sprer glede rundt seg. Hun jobber hardt og målrettet for å arrangere en super fadderuke.