Bli kjent med årets redaktør

Årets redaktør er sprudlende, kreativ og ikke minst energisk. Hun kan betegnes som gruppas duracellkanin, det er sjeldent du ser Jannicke Due sitte i ro.

Det er aldri stille når Jannicke er til stede. Med sin rungende latter og et smittende humør lyser hun opp rommet. Hortensjenta var med i fjor som fadderansvarlig for Høyskolen Kristiania. Alle de flotte opplevelsene gjorde at hun ville være med et år til.

Jeg søkte videre i Quak! fordi jeg ble helt forelska i det sosiale innad foreningen. Det er vilt hvor glad det går an å bli i både organisasjonen og folka som er med. Her har jeg funnet mange gode venner og flere av mine beste venner, forteller Jannicke.

24-åringen ønsket å utfordre seg selv, og søkte på vervet som redaktør. Hun savnet en mer synlig og kreativ redaksjon.

–  Jeg hadde et ønske om at det skulle være mer aktivitet og forbedre det som redaksjonen gjør. Jeg vil utfordre både meg selv og resten av styret til å tenke nytt og kanskje litt utenfor boksen.

Som redaktør har Jannicke ansvar for alt det redaksjonelle i Quak!.

– Jeg har ansvar for tekster som skal ut på nettsidene, lage Quak!Snakk og andre morsomme påfunn. Sammen med meg har jeg en redaksjon som igjen har sine ansvarsområder for å få alt til å gå rundt, forklarer hun.

Årets redaktør har forventninger til seg selv og redaksjonen, som forhåpentligvis kan være med på å sette en ny standard for den redaksjonelle produksjonen. Hun vil utvikle de evnene og kunnskapen redaksjonen sitter på til det maksimalt positive for Quak!.

– Vi skal fungere som en aktiv redaksjon gjennom hele året. Utenom aftermovien, har redaksjonen tidligere vært ferdig når Quak!Snakk er levert ut til nye studenter. I år skal vi fortsette med redaksjonelt innhold på nettsidene inn i fadderuka og til vi overleverer ansvaret til neste års redaktør, forteller hun.

 Med snart en bachelorgrad i journalistikk håper Due at vervet i Quak! skal gi henne erfaringer som kan hjelpe henne senere i livet.

– Jeg håper vervet jeg har vil utfordre meg på nye måter. Dette er noe jeg har lyst til å drive med på en eller annen måte i fremtiden, så da benytter jeg muligheten til det ytterste, avslutter hun.

Kjernestyret jobber tett sammen og har blitt godt kjent de siste månedene. Dette er hva kjernestyret har å si om Jannicke:

  • -Jannicke er det mest sprudlende vesenet i Quak! 2017 og hennes humør smitter over på de andre. Hun gjør det nærmest umulig å ha en dårlig dag, med sitt gode humør og sin dårlige humor.
  • -Gruppas store gledesspreder som overøser oss med smittsomme smil og kos når vi møter henne.
  • -Due er ei jente som alltid er i godt humør og som alltid skaper god stemning. Jeg vil si at det er ei jente som ikke tar seg selv så høytidelig, noe jeg ser på som veldig positivt. Hun er også utrolig dyktig når det kommer til oppgavene i forbindelse med vervet hennes. Det er fascinerende å se på hvordan hun jobber som redaktør.
  • -Due er den energifulle som man alltid finner gapskrattende. Hun sprer glede og latter uansett hvor hun er, og får deg i godt humør på bare sekunder.
  • -Jannicke er et stort tilskudd i gruppa! Et menneske med mer energi og karisma enn denne jenta finner du ikke. Ikke minst så brenner hun for Quak!. Jannicke knytter gruppen sammen og møter alle med et åpent sinn.
  • -Dette er styrets smørblomst. Hun er den søte sprudlende som hopper og spretter rundt, og som alltid er på farta. I tillegg har hun en fantastisk seriøs side, og legger alt hun har i hver eneste oppgave.