Bli kjent med årets fadderkoordinator

Årets fadderkoordinator er en av Quak!s herligste solstråler. Med en rungende latter som smitter så til de grader er Yvonne W. Soleng en av de herligste personene du møter innad styret.

yvve-nett

Yvonne er en som hele tiden søker etter det sosiale, hun er også en av de som er flinke til å samle de i styret for å hygge seg litt ekstra. Hun er i tillegg en av de som står på det lille ekstra for at de nye andungene skal få en fantastisk velkomst.

– Jeg er kanskje den artige komikeren som liker å være med på det sosiale. Jeg blir veldig engasjert når vi samles på kontoret, forteller Yvonne.

20-åringen passer kanskje best til jobben som fadderkoordinator fordi hun er ivrig etter å bli kjent med nye mennesker, men også fordi hun er et arbeidsjern som står på for at jobben skal bli gjort.

– Som fadderkoordinator har jeg kontakt med hovedfaddere og faddere, som gir meg en bedre innvirkning på fadderungene under fadderuka, kommenterer Yvonne.

Yvonne var med i Quak! 2016 som hovedfadder for audiologi. Etter et år med en stor sosial gevinst, bestemte hun seg for å søke videre i kjernestyret for Quak! 2017.

– Mitt beste minne med Quak! er fra da jeg var fadderbarn selv. Immefesten var over alle forventninger, og jeg var generelt med på det jeg kunne i fadderuka. Det er jeg sykt glad for at jeg gjorde, forteller hun.

I årets kjernestyre er det mange sterke personligheter, som har noe de skulle ha sagt alle sammen. Yvonne er en av disse. Hun har bein i nesa og vet å være streng når det trengs. Hun har som forventninger for det kommende året at hun kan utvikle seg selv. Være en nøye og strukturert informatør til undergruppen sin.

– Samtidig tror jeg vi klarer å lage en helt sinnssyk fadderuke, og ikke minst sitte igjen med venner for livet, avslutter hun.

Kjernestyret jobber tett sammen gjennom hele året og får en utrolig god kjennskap til hverandre. Dette er noe av det medlemmene i kjernestyret beskriver Yvonne som:

– Yvonne er en som tar oppgaver og ansvar med en åpen og positiv innstilling. Hun sprer glede blant gjengen og har et smil som smitter av seg. Yvonne bidrar til bra stemning i gruppa og tar jobben sin på alvor.
– Yvonne er en solstråle som gir mye glede med sitt nærvær. Hun er målrettet og flink i vervet. I tillegg stiller hun opp på flekken når vi trenger henne.
– Hun er ei jente med bein i nesa som ikke redd for å si hva hun mener. Hun jobber hardt for å nå sine mål når det kommer til oppgavene hun har i Quak!. I tillegg er hun ei god venninne som man alltid kan prate med, som det er veldig lett å bli glad i.
– Yvonne er en skikkelig gledesspreder. Veldig søt og uskyldig som person, men hun vet også å være streng når det trengs. En av dem som alltid finner tid til sosiale sammenkomster.