Immatrikulering

IMMEN OG IMMEFEST

Velkommen til immatrikulering! Immatrikuleringen er åpningseremonien til en ny, spennende tid som student ved ditt lærested. Her vil du introduseres for representanter, både for skolen og studiebyen du befinner deg i. I tillegg vil det bli gitt nødvendig og nyttig informasjon vedrørende den kommende tiden. Derfor er det svært viktig at man møter opp! Til tross for at programmene ikke er spikret, anbefaler vi at hele første dagen settes av. Da kan du i større grad gripe mulighetene til å bli kjent med nye studiekamerater og nytt studiested, etterhvert som de dukker opp. Merk at Dronning Maud Minne Høyskole og Høyskolen Kristiania skal møte mandag 15. august, og at NTNU møter tirsdag 16. august.

Dronning Maud Minne Høyskole

Tid: Mandag 15. august, klokken 10.00

Sted: Glassgården på skolens område

 

Høyskolen Kristiania

Tid: Mandag 15. august, klokken 13:00

Sted: Lille Sal i Olavshallen

 

NTNU

Tid: Tirsdag 16. august, klokken 09.15

Sted: Plenen bak hovedbygningen på Gløshaugen

Antrekk: Pent

Det oppfordres å møte i god tid, spesielt ved NTNU da det er svært mange nye studenter som skal organiseres på plass før rektor, Gunnar Bovim, sparker i gang showet og immatrikuleringssermonien. Etterfuglt av de ulike sermoniene, vil dere bli delt inn i faddergrupper og informeres om program og videre oppmøte. Nye studenter ved Dronning Mauds Minne vil i tillegg bli delt inn i klasser og introduseres for klassestyrere.

På kvelden vil den store immatrikuleringsfesten finne sted på Scandic Lerkendal, hvor fadderperioden sparkes i gang med fest og moro! Her blir man bedre kjent med både faddere og medstudenter. Dresskoden blir som alltid litt væravhengig, men kjoler, bukser og skjorter er gjengangere fra bylivet ellers i Trondheim.

Når og hvor det er oppmøte kan du se her.